Nybakte småbrød

Nystekte småbrød av rugmel og deilig ost som kan nytes utendørs til lunch, hørtes ikke det forlokkende ut. Jeg lover, det var fantastisk.

Deigen kaldheves i kjøleskapet over natten, og jeg er alltid klar for dagens gjøremål når jeg står opp, så da er det praktisk at deigen også er klar.

De blei så saftige og gode, og rugmelet satte en ekstra spiss. De er perfekte til supper, salater og middager også. Oppskriften fant jeg i Tara og den kommer fra Tina Nordström.

2 kommentarer om “Nybakte småbrød

  1. Hei!
    Takk for inspirerende oppskrift
    med fine bilder som alltid! Disse må
    må prøves ut en dag for utelunsj☀️
    Ha en strålende dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.