Lær å ta stiklinger

Jeg har noen hortensia både på hytta og i hagen hjemme, og som du kanskje har lest før, så elsker jeg hortensia. Aller mest har jeg lyst på flere av typen Endless summer, men den virker umulig å få tak i, så nå har jeg planer om å prøve og ta stiklinger fra de jeg har for å dyrke frem mine egne.

Har du erfaring med å ta stiklinger og som du kan dele med meg?

En kommentar om “Lær å ta stiklinger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..