Aubergine

Aubergine er noe av det fineste jeg vet. Jeg blir rett og slett glad og lykkelig over å se på den og dens nydelige farge og fasong, kjenne på den glatte og myke overflaten og ikke minst, å spise den.

På en ellers regntung pinsedag har jeg laget supergod vegetarlunch av nettopp aubergine. Jeg har laget fylt aubergine tidligere også her på bloggen.

Jeg har skåret ut kjøttet og hakket det opp sammen med hvitløk, sjalottløk, cherrytomater, fersk timian, chili og salt. Dette har jeg stekt med litt smør i stekepanna til det blei mykt og lagt det tilbake i de to halve auberginebåtene. Deretter legger jeg på et par skiver gulost på toppen og setter det inn i stekeovnen på 200 grader i 20-30 minutter.

Nå er det bare å sette seg tilbords og nyte og la gå med regnet som drypper utenfor.

5 kommentarer om “Aubergine

  1. Ja veldig enig. Auberginer er en flott grønnsak. Og veldig god er den også. Takk for oppskrift. Den må prøves en gang. Selv bruker jeg mest auberginer når jeg lager moussaka fra bånn av.

    Fortsatt god pinse til deg dine!

    Klem

  2. Hej! Dette må prøves! Har nettopp kjøpt fresk timian. Takk for en alltid inspirerende blogg! Vennlig hilsen Elizabeth

    1. Ønsker deg også en fin kveld, Anne-Mari. Jeg er innom bloggen din fra tid til annen, men klarer ikke legge igjen kommentar. Vet ikke hva som er galt. Klem til deg fra meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.