Avokado og egg

På fridager synes jeg det er hyggelig å gjør litt ekstra flid med måltidene, gjerne eksperimentere litt. En deilig, fredelig og harmonisk sundagslunch eller frokost passer ypperlig til denslags.

Denne gangen har jeg fylt avokado med egg som jeg så har stekt på 225 grader i stekeovnen. Enkelt, digg og deilig!

Jeg fjernet litt av avokadokjøttet for få plass til egget, og det spiste jeg opp mens jeg jobbet. Jeg elsker avokado. Yummi! Jeg strødde litt maldonsalt i bunn før jeg knekket egget oppi og litt på toppen. Jeg la dem i en liten ildfast form og satte dem inn i ovnen.

De fikk steke bittelitt for lenge, akkurat som da jeg laget egg i portobellosopp. Sjerpings! Da jeg tok dem ut av ovnen strødde jeg på noen tørkede chiliflak for litt ekstra sting.

4 kommentarer om “Avokado og egg

  1. Oj så lekkert 🙂 Har begynt å bruke litt mer avokado..og egg bruker vi mye av ..men aldri laget noe slikt..fikk lyst til å prøve det .. Ønsker deg ei fin ny uke ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..