På blåbærtur

Dagen i dag startet så fint. Jeg har fri fra jobb, forkjølelsen har gitt seg og været og temperaturen sier sommer. Jeg fikk så lyst å dra på tur for å finne blåbær. Deilige og søte selvplukkede bær, høres ikke det skikkelig godt ut? Blåbærmuffins, blåbærpai, yoghurt med blåbær, blåbærsyltetøy, ja drømmene var mange.

Dessverre var det ikke mange bær å finne, så disse få jeg fant spiste jeg like godt opp, og drømmen om selvplukkede blåbær i fryseren lever godt til neste år. Da er det alltids nytt håp.

Uansett er det en fin ting å komme opp til fjells for å nyte naturen og spise lunchen utendørs i friske naturlige omgivelser.

4 kommentarer om “På blåbærtur

  1. Der ser skønt ud, og det er nemlig altid dejligt at være afsted på tur. – Så pyt med at høsten ikke var så stor. Til næste år er der sikkert mange blåbær. Håbet er lysegrønt – siger vi på dansk, og I har måske et tilsvarende udtryk?
    Jeg ønsker dig flere fine sensommerdage!
    Knus fra Nana

  2. Hei Ingrid, mulig d er litt sent i sesongen? Jeg har plukket mange liter i Sirdal, men d et vel 2-3 uker siden – Mette

    1. Hei Mette. Vi prøvde i Hunnadalen, men teknkte også at det var litt sent og at de kanskje var plukket av andre tidligere. Noen sier også at det har vært veldig lite bær i år. Uansett fin tur og neste sommer er det nye muligheter. Klem til deg fra meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..