Selleri «shawarma» med tahinidressing

Når jeg får øye på noe jeg synes ser utrolig godt ut, ja da er det veldig gøy å teste det ut og som oftest blir resultatet bra. I alle fall på smak, men som oftest blir mitt visuelle uttrykk ganske annerledes enn originalen. Det har kanskje også noe med fotoredigering å gjøre også. Min shawarma blei en mer fargeløs variant.

Jeg er ualminnelig glad i sellerirot og har vært det helt siden barndommen da mor noen ganger brukte sellerirot i lapskaus og grønnsakssuppe. Jeg så denne oppskriften fra Lise Finckenhagen i VG Helg og det blei kjærlighet ved første bit.

Min variant blei servert på potetlefser og med hjemmelaget syltet rødløk.

Ekte shawarma er vanskelig å lage hjemme, men denne vegetariske varianten blei magisk god med deilig smak av krydder. Tahinidressingen var enkel å lage og smakte perfekt. Jeg har alltid et glass tahini stående i kjøleskapet som jeg bruker til hummus, og kanskje hadde hummus også gjort susen som tilbehør til dette.

2 kommentarer om “Selleri «shawarma» med tahinidressing

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..