Hvordan holde salaten crispy

Salat som er bløt og dvask er ikke noe fresht og vi liker vel alle at den er delikat, crispy og sprø. Utfordringen er ofte å få den til å holde seg etter at den er vasket og ligger i kjøleskapet.

Det jeg gjør er å bruke en salatslynge og deretter legger jeg salaten i en tett plastboks eller plastpose. Sammen med salaten legger jeg noen ark fra tørkerullen, som hjelper til med å samle opp og holde på fuktigheten, og så legger jeg posen/boksen i kjøleskapet. Min erfaring er at salaten holder seg frisk og crispy mye lenger på denne måten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..