Lunch til å ta med

Jeg skal på jobb i dag og pleier ofte å slengte sammen en enkel lunch som jeg kan ta med. Jeg bruker det jeg finner i kjøleskapet og i dag fant jeg en aubergine som jeg stekte i panna sammen med litt annen goodies. Jeg spiser dette kaldt på jobb, men det smaker bedre om det er litt lunt.

I tillegg har jeg tørket oliventapenade og bruschetta på glass. De er så gode og i dag blandet jeg oliventapenade med auberginen etter at den var ferdig stekt.

Jeg kuttet auberginen i biter og stekte den på panna i litt smør og olje sammen med hvitløk, chili og grønnkål. Deretter blandet jeg inn oliventapenade som først hadde svellet litt i vann og så revet parmesan på toppen.

Nå er jeg snart klart til å ta på uniformen og good to go. En natt i Harstad, en natt i Bergen og en i Tromsø.

Ønsker deg en strålende fin søndag!

2 kommentarer om “Lunch til å ta med

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..