Hjemmelaget brødrasp

Hjemmelaget brødrasp er så mye bedre enn den vi kan kjøpe på butikken. Det synes i alle fall jeg, og å kaste minst mulig mat er også helt i min gate. I tillegg tror jeg på at det er hakket mer sunt også, og mitt tidligere innlegg om brødrasp er ett av innleggene som har mange daglige besøk.

Denne gangen har jeg laget brødrasp av grove polarbrød som snart gikk ut på dato. Jeg la dem på rist i stekeovnen på 100 grader varmluft til de blei helt tørre og kjørte dem deretter i kjøkkenmaskinen til jeg fikk den konsistensen jeg liker. Faktisk så blei de så gode som tørre at de fint kan spises som knekkebrød om du ikke vil raspe dem.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Hjemmelaget brødrasp”

Legg igjen en kommentar til annebe Avbryt svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..