A wonderful wourld

Det er utfordrende tider i samfunnet vårt, jobben min og i verden generelt. Det er coronavirus, børsnedgang, oljepriskrig mellom arabere og russere og elendig kronekurs. Det er klimautfordringer, det er mennesker på flukt fra krig og elendighet og det er migranter på lykkejakt.

Akkurat nå sitter jeg stille i båten og avventer situasjonen med jobben og lytter til favoritten min. Jeg velger å tenke på at all erfaring tilsier at ting går seg til, om litt annerledes på den andre siden, og forhåpentligvis litt klokere og at vi alle har godt av å se ting litt i perspektiv og hva som betyr mest for oss.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “A wonderful wourld”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..