Vaffeldagen

I dag, 25. mars, er det vaffelens dag og et godt påskudd til å spise vaffelhjerter. Hjertene kan være med og inspirere oss til gode tanker for hverandre og det som er fint.

Jeg har valgt å lage hakket sunnere vafler enn de tradisjonelle søte vi vanligvis spiser med brunost, eller rømme og syltetøy.

Ingrediensene i disse er blandt annet havregryn og grovt hvetemel og de både smaker godt og tar seg godt ut når de blir fylt. Jeg fikk dem ikke til å få en fin og brun stekeskorpe. Det hadde sett hakket mer fresht ut, men kanskje er det fordi jeg lot være å smøre vaffeljernet med smør mellom hver steking.

Det finnes mange oppskrifter på grove vafler om man googler, men jeg brukte denne fra Trines matblogg.

Ønsker deg en fin vaffeldag.

2 kommentarer om “Vaffeldagen

  1. Åh – jeg ELSKER vafler med brunost. Jeg stiftede først gang bekendskab med denne servering da vi var på ferie i en hytte i Åseral. En lille hyggelig udeservering – vi kom hver dag for at hygge os. Din sundere opskrift lyder også fin.
    God vaffeldag til dig Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..