Noe å se på

Dagene nå er uomtvistelig merkelige for oss alle, og er du på utkikk etter noen nye serier å se på, så har jeg to å anbefale til deg. Hva vi liker å se på er jo så forskjellig for oss alle, men synes var gode.

The Stranger på Nettflix ser mannen og jeg sammen. Dette er en krim som har flere plot og tar noen uventede vendinger som flettes sammen til slutt. Vi likte denne veldig godt begge to.

Safe er samme sjanger og samme forfatter som The Stranger og like bra.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Noe å se på”

  1. Hallo! Helt enig. Har sett begge seriene. Mye å lure på. Takk for inspirerende blogg! Elizabeth

  2. Takk for tips Ingrid 😊 vi ser og endel nettflix i desse tider ,og kjekt med noen nye tips , ikke alt som er noe å se på ,vi såg nettopp Bodyguard,den var bra syntes vi 👌😊

    1. Hei Mariann Bodyguard har jeg også sett og likte den godt. Det er mye å velge mellom på de forskjellige kanalene og noe for enhver smak, men jammen ikke like enkelt å finne noe som klaffer alltid. Klem, Ingrid

  3. Tusinde tak for tippet – jeg har nu set 2 episoder, det falder i min smag. Meget spændende.
    Rigtig god 1. april
    Charlotte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..