Har du smakt, og hørt om, dalgona?

Dalgona er en kaffedrikk fra Sør-Korea og som i disse dager også har fått navnet karantenekaffe. Savner du kafébesøk og har lyst på en digg kaffe, så prøv denne. Den er så tullete god, nesten som en dessert å regne.

Kaffen er like magisk god som den ser ut og ikke er den vanskelig å lage heller. Kun fire ingredienser trenger du.

Det du trenger er melk, pulverkaffe, sukker og vann og slik gjør du for å lage to glass. Frister det ikke med så mye sukker kan du bruke SukrinGold i stedet.

Bland 2 ss pulverkaffe, 2 ss sukker og 2ss varmt vann. Dette visper du til det blir en tykk krem. Finn frem glass, legg oppi isbiter og hell oppi H-melk. Legg den vispede kremen på toppen og server. Jeg pyntet toppen med litt sjokoladepulver, og rør gjerne litt i drikken før du smaker så kaffekremen blir blandet med melken.

11 kommentarer om “Har du smakt, og hørt om, dalgona?

  1. Foretrekker orginalen som Helleskitchen skriver om i dag. Denne blir altfor «kvalmende» med så mye melk.

  2. Jeg lagret oppskriften da jeg kom over den forleden dag, og har lyst å lage den, men så hadde jeg ikke pulverkaffe, så det må jeg få kjøpt først 🙂 Ser flere har laget den, og den høres veldig god ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..