Jeg flyr fortsatt

Jeg er så uendelig glad for at jeg fortsatt er ute på jobb og flyr mennesker og frakt dit de måtte ha behov for å dra i vårt langstrakte land. Jeg har også vært på GranCanaria og hentet hjem mennesker og sett på gleden da de endelig landet på norsk jord i trygge omgivelser hos sine kjente og kjære.

Norske myndigheter vil at det skal opprettholdes et minimum av flyruter innenlands, selv nå i denne unntakstilstanden vi befinner oss i, og jeg føler at jeg gjør en samfunnsinnsats.

Landet vårt er langstrakt og befolket over det hele og for veldig mange er fly nesten eneste alternativ for transport innen rimelighetens tid. Vi har ikke godt utbygd infrastruktur i hele landet vårt, slik som mange land i Europa, bortsett fra på Østlandet. Der er både tog og 4 felts motorvei et alternativ.

I dag tar jeg på meg uniformen min igjen og sammen med mine fantastiske kollegaer ønsker vi velkommen ombord.

Yoga på en søndag

Hei fine søndag ettermiddag. Jeg er akkurat ferdig med en deilig yogaøkt hjemme i loftstuen. Har du lyst å gjøre yoga hjemme nå når det blir hjemmepåske for de fleste av oss, så har jeg et godt tips.

App’en Yoga Studio er helt fantastisk fin. Selv om du er nybegynner så guider instruktøren deg gjennom øvelsene på en stille, rolig og behagelig måte og du velger selv vanskelighetsgrad og lengde på timen. Bakgrunnsmusikken og stemmen som forklarer øvelsene er begge så beroligende at skuldrene fort senker seg og gir deg en følelse av velvære.

I dag valgte jeg en time som varer 60 minutter og og heter Intermediate Strength.

Jeg er på ingen måte så myk, sterk og stødig som instruktøren, men det er det fine med yoga. Alle har vi forskjellig kropp og gjør yoga på det nivået vi er. Trenger du å finne ro i kroppen er det også timer for meditasjon og avslapping.

I tillegg er Appen gratis, i alle fall de fleste timene, slik at du kan finne ut om yoga er noe for deg før du eventuelt tar timer på et studio sammen med andre, noe som i seg selv er mye hyggeligere.

Ny serie og andre aktiviteter

I dag har jeg holdt på med ting her hjemme stort sett hele dagen og timene har fløyet avgårde. Du som følger med meg på Instagram har kanskje sett storyen min og hva jeg har gjort på. I tillegg har vi planlagt påsken siden jeg drar på jobb søndag og kommer hjem onsdag kveld. Da er det for seint for meg å gå på butikken og handle det som jeg absolutt vil kjøpe selv, så jeg har hatt handledag i dag. Så til serien jeg nevner i overskriften.

Et sted å høre til er en serie der handlingen foregår i Australia på 1950-tallet og hovedpersonen er sykepleieren Sara som prøver å starte et nytt liv i en liten landsby. Serien har klassisk innhold med kjærlighet, rikdom, klasseskille, intriger og hemmeligheter. Til tider blir det nesten for mye av det gode, synes jeg.

Siste episode legger opp til at det skal bli flere sesonger med denne gjengen så vi møtes kanskje igjen. Et sted å høre til finner du på NRK nett-TV.

Self care og fake it till you make it.

Dagene og livet er så merkelig for tiden og når jeg åpner øynene om morgenen håper jeg at virkeligheten utenfor bare var en drøm, men det er det jo ikke. Litt enkel og gjennomførbar feelgood er tingen nå, tenker jeg.

Når dagen ikke er helt topp er det ekstra viktig å stelle pent med seg selv. Gjøre det som må tilfor å føle seg fresh og klar for dagen, se seg selv i speilet med et stort godt smil om munnen, gode tanker og gjerne deilig inspirerende musikk i bakgrunnen. Smøre kroppen inn med de beste produktene etter morgendusjen, vaske håret, putte på litt makeup og kle seg i ordentlig tøy. Ta på noe ekstra fint om det er det du har lyst til akkurat i dag. En dag uten sminke og kledd i joggedress/pysj er helt utenkelig for meg. Jeg vil kjenne at jeg lever og at dagene kan være fine i seg selv, selv om de er litt kjipe akkurat nå, dagene.

Om du kjenner at du ikke orker, “put some lipstick on and fake it till you make it”.

Har du smakt, og hørt om, dalgona?

Dalgona er en kaffedrikk fra Sør-Korea og som i disse dager også har fått navnet karantenekaffe. Savner du kafébesøk og har lyst på en digg kaffe, så prøv denne. Den er så tullete god, nesten som en dessert å regne.

Kaffen er like magisk god som den ser ut og ikke er den vanskelig å lage heller. Kun fire ingredienser trenger du.

Det du trenger er melk, pulverkaffe, sukker og vann og slik gjør du for å lage to glass.

Bland 2 ss pulverkaffe, 2 ss sukker og 2ss varmt vann. Dette visper du til det blir en tykk krem. Finn frem glass, legg oppi isbiter og hell oppi H-melk. Legg den vispede kremen på toppen og server. Jeg pyntet toppen med litt sjokoladepulver, og rør gjerne litt i drikken før du smaker så kaffekremen blir blandet med melken.

Noe å se på

Dagene nå er uomtvistelig merkelige for oss alle, og er du på utkikk etter noen nye serier å se på, så har jeg to å anbefale til deg. Hva vi liker å se på er jo så forskjellig for oss alle, men synes var gode.

The Stranger på Nettflix ser mannen og jeg sammen. Dette er en krim som har flere plot og tar noen uventede vendinger som flettes sammen til slutt. Vi likte denne veldig godt begge to.

Safe er samme sjanger og samme forfatter som The Stranger og like bra.